за нас

Тимот на PrimaDerma се состои од врвни експерти во својата област и постојано е во соработка со најдобрите доктори од Р. Македонија од облата на кожните заболувања и третмани

Секој третман се врши со најголема внимателност

Нашиот стручен тим со годишно искуство во нашата област го дава целото внимание на нашите клиенти.

Секој преглед се врши со детална проверка на проблемот.

Секој преглед се врши со најсовремени апаратури и тестови, ќе добиете најдобриот пристап од стручни лица од областа на медицината

позитивни бројки за нас

задоволни клиенти

1053

среќни пациенти

273

среќни клиенти

30

видови услуги

3

тим на експерти

услуги

Заедно ќе ја вратиме вашата насмевка и самодоверба.

ДЕРМАТОЛОГИЈА

- Прегледи,врвна дијгностика и терапија на сите кожни заболувања
- Дермоскпоска дијагностика на младежи и други промени на кожата
- Радиобранова терапија за безболно отстранување на папиломи ,вирусни брадавици, цисти,старечки брадавици и други израстоци на кожа
- Криотерапија (терапија со течен азот)
- Алерголошки тестирања
- Дијагностика и третман на сексуално преносливи инфекции

ЛЕКУВАЊЕ И ТРЕТМАНИ НА АКНИ И ЛУЗНИ ОД АКНИ

- Третмани со дермоабразија
- Хемиски пилинг
- Радиофреквенција
- Дермаролер

ТРЕТМАНИ НА ТЕЛО

- Трајно отстранување на влакна со ласер
- Третмани за обликување на тело (вакуум,кавитација и мезотерапија-инјекциона липолиза)

ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ

- Третман за корекција на брчки со ботокс
- Инјектирање на филери за зголемување на усни
- Инјектирање на филери во кожата на лицетоза корекција на брчки

Нашите Услуги

Нашите услуги се прават со најквалитетните и сведски признаени марки на продукти.

PrimaDerma

PrimaDerma

PrimaDerma

PrimaDerma

PrimaDerma

PrimaDerma

PrimaDerma

PrimaDerma

стапете во контакт

Вашите прашања и забелешки се важни за нас.

Your message has been sent. Thank you!